Våfflor och en bra känsla

God kväll! 

Idag har det varit så härligt väder och jag har gjort en sak som känns så bra. Men först måste jag bara säga att vädret gör mig så glad, soligt och varmt. 

Dagen började inte så bra av olika anledningar. Jag var ganska ledsen och mådde inge vidare om jag ska vara ärlig. Men jag bestämde mig för att inte deppa hela dagen, så vi åkte iväg. 

Först åkte vi till våffelmakeriet tillsammans med Felice. Som jag sagt förr, så mysigt ställe och så gott! 
(null)

(null)
Vi tog även en promenad med barnvagnen och då tog jag denna bild. 

Sen åkte Daniel hem med William. Jag bestämde mig för att göra Felice sällskap när hon skulle hämta sin cykel, som varit på reparation. Vi bestämde oss för att gå hela vägen till Sickla köpkvarter, jag hade med mig min cykel, för att sedan cykla hem. Det var jobbigare än vad jag trodde i denna värme och det kändes som ett träningspass. Så skönt och det kändes riktigt bra 🙂

(null)

(null)
Två bilder jag tog under promenaden mot Sickla. 

(null)
Att titta på denna, stegen och sträckan för idag, känns ju bara så bra. Lite stolt över mig själv 🙂 Det känns kan jag säga, så trött i kroppen. Varför det står 151 våningar har jag dock ingen aning om😂 Jag har inte gått i några trappor. Undrar om det kan vara stigningar/uppförsbackar? Vi har nämligen både gått och cyklat i väldigt många uppförsbackar.

Nu tänker jag bara slappa i soffan tills jag ska sova. William har somnat. Hoppas ni har en trevlig kväll.