Veterinär och oplanerat sjukhusbesök

Nu är det några dagar sedan jag skrev här. Det har sina orsaker. Det händer liksom inte så mycket roligt när man går hemma och är sjukskriven. Tiden går så otroligt långsamt. Men denna vecka har det ändå hänt lite saker. 

Jag har varit hos läkaren igen och fick förlängd sjukskrivning. Var även och tog en del blodprover som behövde tas inför förlossning. 

Tråkigt nog så har även en av katterna blivit sjuk. Han kräktes och kräktes, ville inte gå på toa, inte dricka osv. Så Daniel tog honom till veterinären. Nu ska vi ge Chewbacca mediciner och han verkar vara på bättringsvägen. 

(null)
En bild på katterna från när dem var små. 

Under onsdagen började vi bli oroliga för en annan sak. Jag kände inte lika mycket rörelser från barnet i magen. Dem säger ju att man då ska dricka massor med kallt vatten och lägga sig på sidan i 30-45 min och se om rörelserna kommer igång. Jag gjorde det men tyckte fortfarande inte att jag kände några direkta rörelser. Så då kom Felice över för att ta hand om William, så att vi kunde åka in till BB. 

(null)
Här mäter dem hjärtljuden på barnet och mäter även rörelserna från barnet. Efter en timmes observation konstaterade dem att allting var okej och vi kunde då känna oss lugna och åka hemåt.