De senaste dagarna i bilder

(null)
I förra inlägget skrev jag om att vi skulle hem till min mamma för att fira henne. På söndagen var vi där. De hade ordnat så fint. Först fick vi korv med bröd som barnen gillar. Sedan bjöds det på detta fika och det var så gott. Kakorna på fatet hade mamma bakat själv och alltså jag älskar hemmabakade drömmar 🙂 Barnen hade jätte roligt där också. De fick spela olika spel med mormor bland annat. 

(null)

(null)
Innan vi åkte ut till mamma så var vi ute i trädgården en liten stund. Daniel började med att kratta lite löv. Barnen njöt av att få leka i trädgården. 

(null)
Måndagen var det jobb för min del. På rasten bjöd min kollega Marjo mig på lite fika. Så trevligt att få sitta och prata en stund med henne 🙂 

(null)
Jag får inte så mycket tid till läsning numera men jag tycker fortfarande om att läsa böcker. Senaste boken jag läste var Spindeln av Lars Kepler. En otroligt spännande bok och helt klart värd att läsa, så det är ett tips om man gillar spänning. Men nu kände jag att jag ville läsa någonting roligt istället och min brevvän tipsade mig om dessa böcker. Så jag beställde hem dessa och jag har precis börjat läsa den först boken: Rosengädda nästa av Emmma Hamberg. Den verkar bra men jag återkommer senare med det. 

Nu ska jag sova. Imorgon upp tidigt för att jobba. Hoppas ni haft en bra vecka hittills.