Julafton och juldagen 2021

God jul i efterskott till er alla! 🙂 

På julafton var vi bjudna hem till Daniels syster Emma med familj. På morgonen fick barnen öppna några paket var här hemma och äta julgröt men sen åkte vi mot julfirandet. Vi kom dit runt 12-tiden. Hela Daniels familj var där, alltså alla hans syskon med respektive och barn. Även Daniels föräldrar. Så det blev många. Men det var väldigt trevligt. De hade ordnat otroligt fint och de hade verkligen ansträngt sig. 

Först blev det julbord. Det var så fint dukat och så mycket god mat. Lite senare blev den även fika och även det var mycket gott. De hade ordnat med olika lekar för barnen och barnen fick bada i deras pool. 

(null)
Här är en liten del av all mat. 

(null)
Fika. 

Sen kom även tomten. Barnen fick ett paket var ifrån tomten och sedan delades resterande paket ut vid granen. Alla fick jätte fina julklappar 🙂 

(null)

Framåt 19-tiden började William prata om att sova, så då valde vi att börja röra oss hemåt. Men mätta, nöjda och belåtna var vi🙂 

Idag är det juldagen och vi har firat lite hemma hos mamma och Lasse. Min bror var också där. Vi blev bjudna på mat och efterrätt. Sedan blev det paket att öppna. Återigen fick barnen bra julklappar. Tyvärr glömde jag ta bilder, men det var väldigt lyckat och trevligt. 

Nu dags att sova. Hoppas ni alla haft en bra jul och julhelg 🙂