Julafton och juldagen 2021

God jul i efterskott till er alla! 🙂 

PĂ„ julafton var vi bjudna hem till Daniels syster Emma med familj. PĂ„ morgonen fick barnen öppna nĂ„gra paket var hĂ€r hemma och Ă€ta julgröt men sen Ă„kte vi mot julfirandet. Vi kom dit runt 12-tiden. Hela Daniels familj var dĂ€r, alltsĂ„ alla hans syskon med respektive och barn. Även Daniels förĂ€ldrar. SĂ„ det blev mĂ„nga. Men det var vĂ€ldigt trevligt. De hade ordnat otroligt fint och de hade verkligen anstrĂ€ngt sig. 

Först blev det julbord. Det var sĂ„ fint dukat och sĂ„ mycket god mat. Lite senare blev den Ă€ven fika och Ă€ven det var mycket gott. De hade ordnat med olika lekar för barnen och barnen fick bada i deras pool. 

(null)
HĂ€r Ă€r en liten del av all mat. 

(null)
Fika. 

Sen kom Ă€ven tomten. Barnen fick ett paket var ifrĂ„n tomten och sedan delades resterande paket ut vid granen. Alla fick jĂ€tte fina julklappar 🙂 

(null)

FramĂ„t 19-tiden började William prata om att sova, sĂ„ dĂ„ valde vi att börja röra oss hemĂ„t. Men mĂ€tta, nöjda och belĂ„tna var vi🙂 

Idag Ă€r det juldagen och vi har firat lite hemma hos mamma och Lasse. Min bror var ocksĂ„ dĂ€r. Vi blev bjudna pĂ„ mat och efterrĂ€tt. Sedan blev det paket att öppna. Återigen fick barnen bra julklappar. TyvĂ€rr glömde jag ta bilder, men det var vĂ€ldigt lyckat och trevligt. 

Nu dags att sova. Hoppas ni alla haft en bra jul och julhelg 🙂
1 Emelie Andersson :

skriven

SÄ mysig julafton och Àven juldag :)

2 Hilma:

skriven

LĂ„ter som en supermysig julhelg! <3

3 Celine:

skriven

Vilket julbord <3 Ser sÄ gott ut!

Kommentera hÀr: